Contest:Tagline Kreatif by Alya Esprezzo


good evening..hee~~
hai tengah buat apa..please bagi idea..aku boringlah,so sambil-sambil blogwalking ternampak contest nie..terus tebeliak mata best jugak,senang je

nak tahu tak...nak tahu ka tak nie...meh sini...
petang nie aku nak join satu contest yang dicontestkan eh bukan yang dianjurkan oleh:)ALYA:(

cara-cara nak join://>picit sini<

             nama blog
NGOK NGEK KAH AKU???
nk tahu kenapa NGOK NGEKKAH AKU???..sebab aku sendiri pun tak tahu,ia automatik bila nak letak blogtittle.yeah aku tak nafikan aku memang suka benda yang unik,exotic and peliks..so sampai blogtittle jadi gini..and tak kisah lah sampai kena kutuk dengan classmate..heee

             tagline
the revolution of blur  
okeh meh aku describe kenapa"the revolution of blur".tagline nie sepintas lalu ja datang dekat otak blur aku.tapi bila difikirkan balik ianya satu revolusi bila seorang yang agak blur macam aku boleh berbelog.sekarang "blur" dah jadi nickname untuk aku..bila classmate tahu aku ada blog semua pelik..blur sangat ka aku??? hmmm~~


notapendek:/blog yang simple dengan tittle yang peliks kan..aku memang bukan jiwang...hekhekhek
for ALYA:)thanks buat contest macamnie sbb boleh lah readers tahu kenapa aku letak tittle nie kan..hee


6 comments:

Alya Esprézzo said...

hahahahahha..woww!! ehem ehemm kretip! thx join contest alya! ;)

si ngokngek said...

hhaha..most welcome..thank too you too..~~hee

[sutera kasih] said...

good luck yeaa :)

tak pelik tapi benar hehe kan?

si ngokngek said...

@sutera kasih:thanks..first kowt orang cakap tak pelik...heee

MAISHARAH said...

nice gud luck..

jom komen sini plak

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-tagline-kreatif-by-alyaesprezzo.html

PeRmAtA bIrU said...

:) datang dari contest alya..:) good luck k...