SAYA ADALAH BLOGGER GIRL TERMALU

Jom join bloglist Shy ni..simple je.........
  1. Buat satu entri bertajuk "SAYA ADALAH BLOGGER BOY TERMALU" kalau anda seorang lelaki, dan "SAYA ADALAH BLOGGER GIRL TERMALU" kalau anda merupakan seorang perempuan.. 
  2. Letakkan header blog ni dan linkkan ke entri ini.
  3. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen entri ini.
  4. Follow Shy..tiada paksaan..tapi alangkah lebih baik jika saling mengeratkan hubungan silaturrahim kan??..: )
  5. Tak payah tag sape2..kalau nak,tiada paksaan pun
Tarikh tutup : Bila dah complete 60 blogger lelaki n 60 blogger perempuan..selagi tak cukup..tak akan tutup..Shy akan update nama2 blogger yang join ASAP. Jom join bloglist Shy jom...^^

note:so readers let's go jom join..senang ja kan..cepat!!cepat!!

5 comments:

♥misz nana♥ said...

blogger pemalu eh? huhu

EE said...

bykkan solat tgh mlm spy buka pintu hati utk menjawab...good luck..

si ngokngek said...

@miss nina:pemalu larh..ish..ish..segan nih

si ngokngek said...

@EE:thank u..hehe

~sHy~ said...

thanx join..shy update bloglist ASAP..:)