GARUDA gigit kuku ketaq lutut lihat HARIMAU gantengg


Hey!!Nite semua,CONGRATS TIGER dah pandai ngorat garuda sampai gigit kuku sendiri..

21 NOV 11 memang bersejarah dan TAHNIAH buat malaysia sebab menang di Gelora Bung Karno,takziah buat Indonesia sebab terpaksa renovate kaunter,2 mangsa yang maut..

Pertarungan yang sengit dan menghairahkan apabila masa petama gol dibolos oleh Gunawan,memang sakit jantung dibuatnya,fuhh memang kental lah Badrul yang selalu beriktiar,hahaha,thanks Asra..
Dua jam lebih mengugat keimanan segala macam jenis keluar habis hilang keayuaan..haha
Penalti menentukan kehebatan pemain kita,nasib,hakikat yang harimau muda kacak*miang aww

"we are not hunting medals, but we hunting our pride as a champion!" - khairul fahmi che mat

 btw,I'm Proud MALAYSIAN..hang hebat lar Ong Kim Swee,klau aku dah makan teranjang kowt dropping control tuh..

kuahkaridal:aku tabikspring kt Bonzai,baru Pro namanya hormat pasukan lain walupun kalah..
                  Kalah  menang adat pertandingan..

20 comments:

SoLy SoLicious said...

harimau mambaham garuda !! yeah!!

Mohd Izzar said...

tahniah malaysia..haha!

ABU said...

yeah bangga jadi anak malaysia.. puas hati tengok garuda yg tak wujud tu tersungkur..

AmirFX said...

Tahniah riamu muda.. kekal muda selamanya... haha.. Bonzai? Bukan Bonai ker?!

ekabukanmakcikkau. said...

Haha bonzai tu nak tunjuk gentleman depan kau lettewww wakakkakaka. Tp aku tak puas hati betul dia masuk kat dalam gawang m'sia lapan juta kali -..- kau ambik ah bonzai , aku nak ong kim swee --'

ciK LyndaWawa said...

ngaummmmmmm=]

Daddylicious said...

salute lu harimau...

farah unly said...

Go harimau..
muahahaha

bonai lar..hikhok~~

iz said...

dua tiga hari jugakla x der suara..pakat jerit ramai2..haha

Asrul "iLham" Sany said...

harimau2 itu ohsem

thanks sb sudi melawat blog gua

:D

si ngokngek said...

@soly licious:yeah,padam muka garuda,huahuahua

si ngokngek said...

@mohd Izzar::D

si ngokngek said...

@Abu:yeah!!proud tobe malaysia,hahaa

si ngokngek said...

@amir fx:typo skit bonai lar,haha:D

si ngokngek said...

@ekabukanmakcikau:huyooo,tak mau aih ceq,err

si ngokngek said...

@lynda Wawa:aumm aummm

si ngokngek said...

@daddylicious:haha,bangga siot harimau

si ngokngek said...

@farahunly:go go..witt

si ngokngek said...

@iz:fuyoo,semangat habis-habisan..haha

si ngokngek said...

@Asrul:ya!ya ohsem triplle..haha
u're welcome