;


kelmarin aku dengan group berlakon untuk satu english test
aku bukanlah watak utama,aku cuma watak yang diperlukan untuk memenuhkan layar,haha
tapi aku penulis skrip
ada banyak babak,tapi cuma satu babak  yang perlu aku bercakap
babak merokok
sampai sekarang dialog tu terngiang-ngiang*mboiii
boleh tahan kuat kawan aku jerit gini

wheres the cigarette
wheres the cigaretteeee!!
wheres the cigaretteee!!!!

aku cuma perlu cakap "i don't know" sambil buat riak muka dan konyok kotak rokok.malangnya.......nasib kawan cover
yang penting babak skrip "dating" aku berjaya ooyeahhh!
sebenarnya waktu kawan jerit cigarette tu otak aku tafsir pemetik api,ahaha bahlul betei!
aku cuma boleh jadi backstage lar woi.ceitt

apa-apa hal harap dapat high marks,kalau dengar tepukan tu,hemm hemm boleh tahan
perasannya titewww.ehehehe

dan pada aku mungkin hidup dan rutin juga begitu bukan bergantung kepada skrip mahupun jalan cerita yang kita bina tetapi realiti yang perlu dihadap itu semua kekuasaan-Nya

4 comments:

Miss Purple said...

hehe, all the best..

kura said...

cigaret dgn pemetik api adalah sesuatu yg berbeza hahhaa

MarnieyZ said...

hehe, mcm best je. teringin nak tgk.

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)