ilham


beberapa tahun yang dah lepas,ada sorang reader tanya aku,mana dapat ilham letak nama blog gini.
untuk melunaskan janji.yang ber-abad aku pikir macam mana nak cerita.so aku mula...

alkisahnya bermula apabila aku tgh baca comment dekat fesbuk.aku mmg suka baca comment orang,kahkahkah kantoi! 
ada sepasang couple tgh comment comment something video tak silap,so sampai kat newsfeed aku.best jugak baca sweet gila mak hangg.*well
pakwenya nama adam
makwenya nama mira
dalam dua tiga comment syok syok baca tetiba adam tulis "mira ngokngek"

aku pun macam terstop kejap "ngokngek what the..
macam stail pulak.ahaahaha
tapi sampai sekarang takleh jumpa lg maksud ngokngek yang sebenar.tonggek aku tau lah..ihiii

ngokngekkah aku sampai sanggup buat tittle blog.kakakaka

6 comments:

SaddLone said...

ngok ngek betol ko ni..haha

Maii Adinda said...

ngokngek ar. haha

Camy Alya said...

ngokngek itu adalah


ngokngek. sekian

dill said...

haha.!

pernah dengar ngokngek ni. dan pernah gak guna.

terutama bila nak bahan seseorang

dill.

Sigaret Perisa Kafein said...

selalu perempuan guna ngokngek ni. macam maki2 sopan.

ah pandai2.

-AsaSiaga-

Schajar McFlurry said...

Owh. Tu ke sebabnyer. Baru tahu ;)