suara dan nota nota agama

waktu zaman sekolah dulu ada sorang budak lelaki ni,bleh konsider kawan la.
memang kamceng boleh sembang kencang,gelak ketawa dan kekadang share pasal agama
seriusly,aku mmang jenis jarang cakap pumpang pumpang dgn lelaki kecuali kalau famili.
dia ni jenis yang kat mana pun boleh tidur kecuali waktu rehat
yg paling best kekadang takda sapa pun boleh kesan dia tidur,sbb kepala dia tegak rilek ja.
kalau makan memang dialah plg win tapi kurus jugak
paling aku takboleh lupa pasal dia
dia suka share pasal agama.dari situ aku dpt gain ilmu agama.
dan sejak dari aku kenal dia terus aku sedar banyak benda yg terleka terlupa tersengaja
jahil sangat aku ni

walaupun dia ni jenis ala ala ustaz,nerd camtu tapi sedappp gila nyanyi
dan tak boleh lupa lagu far away


.tak tau kenapa tertaip ni dan publishh.arhh




10 comments:

Izrah Zulkarnain said...

Siapa orangnya ngek?

BTW, rindu kamu lah. Lama tak jumpa sejak quit sekolah. Hehe

reenapple said...

Adakah dia sesuatu yg istimewa gituuuu ?? Kakakakaka

si ngokngek said...

izrah:malu la kalau bagitahu.tahu takpa,rindu hang jugakk.skrg duk penang ehhh??

reen:takda istimewa la kawan sekelas camtu ja.tapi rindu gila nak tanya pasal agama sambil buat konsert sumbang. hahaha

Izrah Zulkarnain said...

haha. malu? ok fine.
yep, sekarang study penang tp dah balik cuti sem pun. kekeke

si ngokngek said...

ohhjyeahh.happy holiday

i kat sini looong hoolidayy

pemuzik jalanan said...

Hehe ridu lain macam ni. Rindu berisi, bukan rindu kosong hee

Maii said...

ya tak semua kawan boleh bawak borak serius. hanya tertentu. aku ada satu kawan yang boleh bukak cerita serius-serius gini.

Maii said...

ya tak semua kawan boleh bawak borak serius. hanya tertentu. aku ada satu kawan yang boleh bukak cerita serius-serius gini.

Nitnot said...

meh i teka, u rindu dia kankankan?

manusiaekstinsi said...

mesti kau dah suka dia