Awak dah tua

bertapa biadapnya anak nie boleh wish birthday kat mak dia"mak dah tua lah"...hahaha (bukan aku tue,aku anak solehah)..malam-malam gini saja lah nak tulis entry nak wish birthday kat mak aku..ahaks..kelmarin hari ayah hari nie birthday mak aku...memang CUN lah kan..tapi sayangnya tak boleh nak celebrate sebab aku..apa aku??? yo lah kan ada kelas tusyen..arghh memang takguna!!..ceh~~biasa ja..nak tahu umur mak aku berapa konfem lar 64..eh bukan..bukan 46 lah mabuk eh aku..hehe//SELAMAT HARI LAHIR mak..hehe tua sudaa~~kihkih

sempoi tak hadiah aku..express~~punya


HAPPY BIRTHDAY YER MAK & SEMUA YANG SAMA BIRTHDAY DENGAN MAK AKU..HAPPY BIRTHDAY

3 comments:

pena said...

selamat hari lahir ya, untuk ibu tercinta.. =)

KAMIHIDUP said...

semoga panjang umur dan murah rezeki. :)

si ngokngek said...

pena:thankiu..hehe..mak saya tanya mana hadiah...kihkihkih


Kamihidup:thanks yeah...amin~~