AYAH

.assalamualaikum.
AYAH
first time ku panggil ayah masa tue aku pun tak tahu umur berapa..bila fikirkan balik memang terexcited kowt nak tahu..tapi tak payah kowt kalau tanya mak aku pun belum tentu mak ingat..
hehe~~
apa perasaan korang bila panggil AYAH,DADDY,PAPA,WALIK,ABAH
aku??..
rasa apa eh tak boleh nak dikatakkan dalam kata..~~wah ayat..
Ayah..orang yang yang buat aku percaya lelaki walaupun dia suka cakap"jangan senang-senang percayakan lelaki"The words that a father speaks to his children in the privacy of home are not heard by the world, but, as in whispering-galleries, they are clearly heard at the end and by posterity...Ayah suara pertama yang aku dengar waktu dia azankan aku..walaupon aku tak tahu semua tue&tak ingat saat tue..

Love and fear.  Everything the father of a family says must inspire one or the other.Biarlah ada berjuta-juta lelaki dalam dunia tapi cuma seorang lelaki yang aku boleh panggil ayah
 
I am searching for the love I never had
A love which I deserve
And have been denied for too long
A father's love
A father's love, unconditional and neverending
A father's love, longed for by a child
Big or small the love never fades
But grows with each day
Regardless of past, present and future
Regardless of what we think is right or wrong
No one can replace a father's love
But a father 



HAPPY FATHER'S DAY TO ALL FATHER IN THIS WORLD 

5 comments:

yusmahunny- said...

yeaa, tanpa ayahh, takde la kita =)

CikHaniBhulat said...

happy father day =]

mira blur said...

i love your father very much...

atiqah~ said...

appy father`s day ^^~

si ngokngek said...

yusmahunny:yeah betol,..tapi nak betolkan skit..tanpa mak dan ayah lar..hehe:)

Cikhanibulat:happy father;s day too..thank yaa


mirablur:ooyeah..i love your father tooo


atiqah:happy father's daya:)