i'm back!!

hye reader..eh~eh ada ka yg sedang membaca :)..hahahaa
rindu aku tak..rindulah..rindulah..eh tak malu betul kau si ngok ngek..hehe
terupdated jugak blog nih..dah macam hutan belantara ja dekat shoutbox aku tue,sorry lar follower lambat respond sebab mak aku baru ja bayar broadband nie ha...sebenarnya mak aku nak potong ja broadband nie,tapi sebab kesian kat anak dya nie yang scomel muka muram ja,tak makan,tak tidur tipu sangat lar kan ahakss..haha..terubat jugak rindu aku pada kamoo..ceee ayat~~bagai..so what'up korang semua..nanti aku selongkar yer..tapi tak boleh selalu sangat sebab still kena fokus!!fokuss!!fokus study..Alright..bye~bye...:)



makan kenduri jom>>//ciao dulu..~daaaa

8 comments:

KAMIHIDUP said...

:)

CikHaniBhulat said...

mesti la ada yg baca...hidup berukband utk belog tercinta...

p/s: plz help me..i really need a help..visit my page, u will know my problem =(

aLieF si Muncung ManiS said...

syg nye mak kat si ngokngek ni...hahaha...btw,,focus study..study lagi penting..biar blog kita bersawang,,yang penting jgn otak kita yang bersawang..k..hehehe.happy study n happy blogging

si ngokngek said...

kami hidup::P..hahaha


CikHaniBhulat:Alright saya datang/..>>>


aliefsimuncungmanis:ofcourse lar mak saya..kita nie anak solehah..haha,yeah jangan jadi sawang sudaa~~

Hans said...

pakai streamyx sudah
murah pun murah
laju pun laju
:-)

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

Ujang9897 said...

kena rajin lg..hee

YanaMIB said...

smbl study pn bley ngadap blog pe..kehkehkeh =P

si ngokngek said...

hans:kita guna ja apa yang apa...bab2 nie mak yg uruskan...hehe


ujang:ofcourse larh..yeah


yana:sekarang cuti lar kak..hehe