nite semua..haha~~
blog nie tergendala jugak akhirnya..thousand forgiven kepada reader ek..eh ada kew orang masuk blog ni... so mintak maaf sangat-sangat kepada kengkawan facebook,twitter n blogger kalau ada terkasar bahasa n tersilap kata perghh ayat bagai sorry ek korang semua..aku terpaksa berhenti

1.sebab tadi pakwe yang kerja celcom hantar mesej nie kt aku
Kindly note yr bill amount RM70 is overdue. Pls mk pymt within 1 day to avoid call barring. Pls disregard this msg if pymt made.Bill info: dial *119#.TQ
Time: 26/04/2011 10:14:17.


2.sebab Exam aku dh nak dekat..
   lagi 6 bulan ja,aku kena usaha dan berusaha...korang doa-doakan aku ek,bagi result aku okey..aku taknak nanti kena tendang sekolah..derm!! malu weh..

3.sebab Aku nak join kawan aku
join apa ek...join jadi sewel..cakap sorang-sorong..kekadang ngamuk hempuk-hempuk kalkulator..alar biasa lar ciri-ciri pelajar cemerlang..haha..tension beb!!!

4.sebab MAK AYAH
mak ayah aku dah mula membebel,so kalau taknak bagi taik telinga aku cair macam aiskrim corneto..aku mesti study..tak on9,tak blogging.....tak makan ,tak tidur (tipu kowt).

so dengan kesempatan yang ada beberapa jam dari sekarang,aku nak mintak maaf sekali lagi dengan korang readers semua..doakan aku untuk exam pmr nie ek..sayang korang <3

p/s:buat followers tinggalkan jejak kt box yang ada...nanti bila dah setttle exam senag nak jen jalan kt blog korag..okeh..thanks

8 comments:

KAMIHIDUP said...

good luckkkk. :)

ishiko said...

gud luck!!!!!

zeeyra esa said...

gudluck adik..buat betol2..gunakan masa yang ade..oke..

SyedGraphiX said...

goodluck jugak! ;)

SyahmiFikri said...

gud luck yea.. fokus fokus! hehehe =)

senyumSOYA said...

gud luck..jgn nkal2 ya..hihihi

.fariza. said...

all the best!

si ngokngek said...

thanks sesangat..aku mesti buat betol@..yeah!!!!!!!!