aku sangat benggang dengan NUR KASIH THE MOVIE

assalamualaikum korang!!entry ini sangat cuak,benggang..sentap..aku tengah geram rasa nak hempuk-hempuk lappy nie.aku bengang tengok Nur Kasih The Movie..
  • Nur Kasih dah buat air mata brutal aku jatuh..hei hebat sangat ka kau ha!!...hehe
  • bertahun-tahun aku tunggu,ceh tak guna GRAND BRILLIANCE..kenapa kau tak bagi download..ahh tension
  • aku tersilap tekan movie lain sebelum sempat tengok full Nur Kasih dan terpaksa klik back untuk tengok full dengan line macam siput..macam babun jek
  • Khabir Bhatia kenapa buat movie macam nie..benci tau banyak sangat rintangan..sampai basah dah baju nie duk gesel air mata mahal..hahaha
arghh benggang tahap cipan..
mesti ramai dah tengok kan,ya aku tahu aku kuno..hahaha,kalau nak tahu aku tak pernah lagi pijak pawagam aku budak baik mak ayah aku tak suka tempat-tempat macam tue,so kalau nak tengok movie YOUTUBE ja lah..hehe
untuk yang kuno macam aku gak picit SINI..untuk yang nak jugak layan movie nie..aku pun baru ja tahu boleh tengok kat youtube memang kuno gila sebab sebelum nie banyak kali dah aku try tak boleh..dekat TONTON pun try jugak,tapi ada register apa ntah lagi lar tak reti..
so sapa yang dah tengok ayuh cerita sama gue,haha~~best tak,korang bagi berapa bintang lima,sepuluh seribu..cepat..cepat!!

note:untuk follower & reader yang baru follow nanti aku follow back yer,skrg tak boleh tengah feeling nak menangis ja nih!!thanks for read,hehe:)

Khabir Bhatia & Crew:aku tabik gila,scene yang cantik..memang best babaknya macam suami isteri betol2,tak da kekok pun

Grand brilliance:thanks jugak walaupon tak bagi aku download,boleh lar aku cakap nak tgk nur kasih padahal selam dalam fesbuk faham kan..hehe

6 comments:

Ain SSB said...

Woahh sedih gile ye? Macam mana nak tengok ni? huhu.

Cik TeN10 said...

oittt.. aku yg kt japan ni pun dh tgk bbrp mggu lepas tau.. ko baru tgk?? hahaha >.<

Pyka Rahmat said...

aku tgk dua kali dah esok lusa lima enam kali pula. masih sedih oh. apa pesen air mata takreti duk dalam badan.

si ngokngek said...

ain ssb :tekan link nie
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3CDSWGlyKt0#at=1510

si ngokngek said...

@cik Ten10:yew lar kit nie kuno..ceh..malu lar pulak

si ngokngek said...

@pyka Rahmat:kahkahkah tak brutal lansung..ceh kata orang pulak kan