Selamat Ulang Tahun KULAT

.assalamualaikum.
entry kali nie cerita pasal kulat.ini bukan entry sempena hari kulat sedunia tapi pasal seorang kulat..hahaha

okeh firstly nak ucap SELAMAT HARI LAHIR dekat kulat nie..selamat hari lahir kau sentiasa tua hehe
ahaks..nie lar kulat tue..eh apasal jadi comei camnie..ish pelik,cancel..cancel balik//bukan nie tapi nie larh
*
*
*
*
*
*
nak tahu kenapa aku panggil kakak nie kulat
  •  dia pernah makan roti,masa tue nak prgi mana ntah,lupa dah..punya lar lapar,last tinggal lagi secoet baru perasan roti tue dah expired..memang ada kulat yang hijau-hijau..tapi dia still biasa tak da pun cirit-birit..haha
  • nasi lemak pulak,orang cakap dah basi,tapi dia dah bantai sebungkus,still rilexs
maybe memang ada species kulat dalam perut dia tak..//ya larh kakak suka pergi adventure naik gunung larh,rentas air terjun larh...maybe kulat-kulat hutan dah jadi kawan baik badan dia..hahaha..
hari nie birthday dia yang ke 20 tahun..eh bukan 19 tahun..HAPPY BIRTHDAY,good luck for your STPM..hehe
23|JULY---->>sama dengan jersi Beckham

 tikus nie lar kacau aku study semalam,hilang habis mood study dah tgh feeling lagu tiga kata..derm!!

6 comments:

Ain SSB said...

Woaah ada jugak perut orang yang bole tahan ek! Kalau ain dah pergi toilet 4-5 kali dah! huhu.

si ngokngek said...

@ain ssb:tue lah..dahsyat amazing...hahaha

say to easy=) said...

makan kulat xpe gi jgn jadi mcm kwn akak makan telur lalat.hahaha

mira blur said...

terima kasih untuk entry ini...
nak hadiah!! hehheheee...

si ngokngek said...

@say to easy:ha!! makan telur lalat..hambek!!...cirit seminggu hahahha

si ngokngek said...

@mira blur:sama-sama..haish lebih pulak erk