GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE


Syarat-syarat penyertaan

holla!!selamat petang semua...dh minum petang ka belum..aku?? belum daa~~lapar jugak nie.okeh petang nie aku nak entry kan satu Giveaway dari Cik Dil ....nak tahu lebih lanjut |picit sini| yerr....

Syarat Kerakyatan/penyertaan adalah seperti berikut:
  • Buat entry bertajuk GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE dan link kan ke blog dil.
  • Copy Banner GA dan letakkan dalam entry tersebut
  • Follow blog ini *tiada paksaan
  • Tag 2 orang rakan blogger yang lain
  • Dan copy kan url entry tersebut dan letakkan dibahagian komen entry ini

GA ini akan bermula pada 2/7/2011 sehingga 31/7/2011

Tag kepada 2 orang:

 nota ngokngek:
thanks yer Cik Dil...terharu taw ada orang buat giveaway macam nie,....hehe..thanks so much

3 comments:

cik Dil said...

thanks join..good luck dear^^
eh hadiah giveaway tu banner dgn doodle..bkn header^^

ishiko said...

gud luck^^

si ngokngek said...

Cik Dil..hehe..tak pa..tak kisah..janji nak join gak


Ishiko:thanks