Sports Day # no sweat

♥holla...sibuk tak..sibuk tak..kalau tak sibuk mai lah layan gambar aku keluarkan peluh..hehee
lasttuesday..sekolah aku buat sport day,rasa macam dah lambat sangatkan events cegini..memang lambat pun,hujung-hujung tahun camnie orang dah nak fokus study lah cikgu :)//tapi kan memang dh wajib kena buat events camnie..so buat lar jugak..tak da lar semeriah tahun lepas..~~lagipun tahun nie tak ramai kengkawan aku yang join sebab semuanya dah takda mood..then yang atlit-atlit semua kaki dh ngokngek lepas Larian Satu Malaysia..haish



DARI KIRI:hana.hanim.aku.farah.faez




ha'/yang aku fokus tue-->izzaty..hee
heheee iklan DIGI jap..

ha tue..lompat tinggi abang tue dah pecah rekod sekolah (rumah tuah).//

oppss..sorry..jangan gelak okeh..lempang kang..
shhuhh~~kan hana dah marah.hehee

 tadaa~~sorry lar picture kuasa rendah..kita tak da DSLR..hehee..okey cukup begitu ja lah ceritanya..begitu apa??begitu apa??begitulah awan nano nano nano~~..hehe
bye..ciao dulu~~muahh

4 comments:

Alexandriana Alia said...

teringat zaman2 persekolahan dulu2. dah 7 tahun rupanya tak lagi ke sekolah macam ni. :)

NuReLLe said...

not so bad lah ur pictures ni..xde lah kuasa rendah sgt pun...:)

si ngokngek said...

@alexandriana Alia:hehe jgn jelous..7 tahun dah eh macam tua jek..heee

si ngokngek said...

@NureLLe:hehe..tapi tak lah mana sgt..agak blur skit kan