BBQ:terpanggang,dipanggang,memanggang

witt..witt....assalamualaikum..
tadi celcom bagi messaje free kan,kakak aku yang inform..dah mcm parkinson dah duk balas messaje..tue lar hajjah bakhil kedekut tak mau topup..bila dah dapat free,bukan main seronok sawan,ngokngek,sengal bagai ada..hahaha(kalau dia baca mampoih aku)

forget about her,satu lagi kisah kan dapat messaje free aku pun tumpang gak lar..messaje punya messaje dah cakap bye nih..khusyuk balas comment kat FB tiba-2 ada lagi messaje masuk.."PAPA"..derm..kantoi..(gatai gak kawan aku nih)..main papa,mama gitu,tue lar exited sangat sampai tak dapat beza dah..baru budak sekolah aku report kang..hahaha

okey cukup-cukup,dah terpesong dari tittle gedabak panjang..hahaha

B-day

okey not my birthday tapi
 BURN DAY

it almost two days ago,hehehe tapi bahangnya masih terasa..event nie dah macam reunion perjumpaan student form 3 sebelum keluar dari sekolah,sebab sekolah aku special case skit,kalau result teruk,dush hambekk kena out..hehe..okey tak nak ingat pasal tue..let's enjoy the picture..

pagi-2 lagi,muka pun macam cuak ja tengok flash

#bajet cute
cari pasal dengan abg zul betol
 letak tittle bukan main kan..ha nie dia yang terpanggang..
 
nie dipanggang..from left:emy,anis

"memanggang"..sempoi pack satu tittle
just simple menu
ayam bakoorrr bakorrr
gulai ikan masin terung terapung(kehkehkeh)
air pa ntah..


a quotes said" enjoy high school life while you still can"

#okeybai.

8 comments:

mr.syazwan said...

suka bakar3

=_=

Cik Yatt said...

nice pic :)

faizal mohd said...

sedapnya ayam bakaq tu

si ngokngek said...

@mr.syazwan:meh nak bakar kau pulak..hahaha

si ngokngek said...

@Cik Yatt:thanks..heee

si ngokngek said...

@faizal mohd:err..mmg sedap pun..dh habis dah..kehkehkeh

Liza Razak said...

love all ur pictures !! happening :)

si ngokngek said...

@liza razak:haha..thankss