SEGMEN:Boy vs Girl (tabiat lelaki)

hello..hello..hello!!!
apasal ntah hari nie nak buat entry tengah hari camnie

ya!!sebab kena sembur dgn ayah aku~~kehkehkeh
sebenarnya bukan apa pun..kalau taip malam-2 rasa ada feel skit..wahahaha

ignore about that!!ada satu segmen nih..jom join!!
ha!!tue gambar dua budak tengah bergaduh,witt**witt gaduh-gaduh pulak..hekhek..(orang tua-tua cakap jgn gaduh2 kang sangkut)..grrr. 
(powerpuff girl VS postmen pat)

cer teka sapa menang konfem lar powerpuff kan

okeyh dah-dah kang merapu lebih2 pulak..heee
aku nak kasi 4 ja tabiat buruk lelaki,tak banyak skit ja cukup kowt..:)
belajar lar camnie kan sweet,takpayah nak hina sgt lah..

Mulut Puaka (suka merendahkan kaum aku:perempuan)
  • aku paling benggang lelaki camnie,nak rendahkan2 perempuan hey!!macho sangat hang,asal "perempuan tak pandai masak",hang nak mengumpat,ejek,hina blah luu,kononnya perempuan tak pandai masak..takda masa depan,zaman dah teknologi lah..kelas memasak banyak..sorry to say bro,one day betol2 hang kawen dengan perempuan camnie,ha!!merempat kedai mamak 24 jam.





Control Macho (mmg tak boleh blah)
  • pernah aku dengar"lelaki merokok macho hang tau dak"errr..adakah benar..kepam-kepam mulut sambil hembus asap berkepul-kepul macam bas kilang,apa barang..macho ka??pleasee lah.







 Panas Baran(kau ja ka ada) 
semua orang ada benda nie,tipulah..perfect sangat ka sampai takda time-2 nak bara membaran..hahaha..aku pun ada jugak..tapi agak-2 lar bro..asal marah ja nak keluar "F" word,asal panas!! ja nak pelempang..chill lah anak dara orang tuh,kang mak bapak saman..ada duit ka..control yourself lah,tak gentlement pun buat camtue..

cubit2 perasaan orang (kalah p.ramlee punya ayat bunga2)
haha..nie memang depan mata,adui aku naik muak berkula-ulat kowt ayat apa kejadah...kalau fb tak sampai sehinggu aiks,asal tukar perempuan lain pulak,gambor bukan main...cukuplah pleasee jangan main kan perasaan girls,aku dah jadi takut tau!!..hehee.sedih jugak tengok sampai nangis..fuhh malaikat 44 mintak dijauhkan.

Layan PORN 
sebenarnya nie dah bukan tabiat layan benda camnie,tapi dah jadi kewajipan dah..kehkeh(kurang ajarnya ayat)..tapi betol kan..lelaki mana yang tak pernah usha-2 video camtue..kalau gambar,hmm tak payah nak nafikan..hee.tapi asal perempuan cerita pasal korean boy nak marah kata semua tue plastiklah,apalah..yang korang tengok maria ozawa,victoria(erk bini orang pun layan)..tue lagi lar plastik..kahkahkah

.hehe.kaw-2 tak..ngee,tolong jangan "hentam",aku erk..aku tau ramai blogger lelaki yang tak puas hati..hahaha..nobody perfect,tabiat buruk..mmg susah nak buangkan..nama pun buruk,benda-2 buruk nie lah lagi rajin nak melekat..hee
peacee!! jangan marah ya..(harap maaf diampun)ngee~~

                  aku tag:rara (penaipan yang boleh tahan)..hahaha jom joinn!!

22 comments:

aydah ahmad said...

heheh . nice entry dear ! thanks sebb join , entry kamu . ayda akan publish nanty . hehe . g ajak mmber ramai-2 join . hehe

:: Khai Artzfar :: said...

hahaa nice.. tenkiu malam nnti kiteorng dtg blik blog kamu

C i k P i p i T e m b a m said...

HHAHAHAA... best gila... yg last tu. kehkeh :P

amny said...

waahhh !! setuju sangat2 :)

jom tengok entry amni plak

http://bulatmata.blogspot.com/2011/10/segmen-boy-vs-girl-tabiat-lelaki.html

Faieza Maddaru said...

hua2x...sangat x suka lelaki merokok!!!!

say to easy=) said...

semua sangat setuju !!!haha

JaLi AshBurn said...

ermm, . . . jali ingin berbicara, . . . agaknye tuan blog ni benci sangat kat semua lelaki ea ? . . . . . . sekadar ingin menyatakan, . . . dalam keempat-empat senarai tu, semua tak terkena dengan aku kecuali yang kedua (2) iaitu control macho, aku tak nafikan kekadang memang aku tercontrol macho tetapi aku bukanlah seorang perokok, control macho terjadi secara automatik apabila ade orang cube merendah-rendahkan aku, . . . . . nombor (1),(2),(3),(4) itu ialah sifat2 melayu yg biasa, aku pun separuh melayu jadi aku ade sifat nombor(2) sahaja, . . . Mulut puaka, Panas baran, Layan porn itu merupakan kegemaran orang yg bukan islam, dan kita jangan amalkan sifat2 tu, adekah korang melihat sesuatu dari perspektif keduniaan je tanpa fikir larangan dan tegahan dalam IsLaM ? janganlah jadi Melayu biasa je, tetapi jadilah seorang Islam, tak perlu berbangga dengan jantina, kaum, puak, clan, suku, negeri, . . . nasihat dari seorang separuh MELAYU+separuhJAWA. Sekiranya komen ini disiarkan bermakna tuan blog ni seorang yang berfikiran terbuka dan terima pandangan semua orang. Peace No WaR (^_^) datang blog aku kalau rajin. http://jali-ashburn.blogspot.com

Rara. said...

oh,terimakasih weh. tak sangka diTAG ;)

btw, awat aku click kat link kat shoutmix tu, awat tak kuaq belog kau eh?

-Incek Fik- said...

Aku tak hisap rokok, itu pasal bibir aku ada iras-iras angelina jolie sikit. pendek kata ada kejambuan la sikit.


layan porn?


Oh minatang apekah itu?


*tolong terangkan secara saintifik dan berikan sedikit demo~

Umie Artoqiemie said...

aku benci lelaki.. e’eh.. kene kejar aku lepas ni hahahah.

si ngokngek said...

@s.aydah ahmad :okey sis..haha,btw u're welcome..

si ngokngek said...

@khai artzfar:okey bro..eh postmanpat..haha

si ngokngek said...

@cik pipi tembam:hahaa..yeh!tenkiu2..aza2 fighting..hekhekhek

si ngokngek said...

@amny:okey..let's go...hehe

si ngokngek said...

@faeiza maddru:cakap lah,kang jodoh hang kang..grrr.heehee

si ngokngek said...

@say to easy:yeah!!bangga lah ada orang sokong tuh..

si ngokngek said...

@jali Ashburn:hahaha..apasal komen panjangnya..yeah!!aku open-mindded..btw..thanks lah jenjalan..sini..

si ngokngek said...

@rara:ya ka..oh!! jap,kekadang benda alah nie pun ngokngek..hahahaa

si ngokngek said...

@encik Fik;wahaha,angelina joli,hasih ghairah sgt kot..gagaga..

search youtube ja..wahaha

si ngokngek said...

@umie artoqiemie:hek elleh benci sgt grr...kopi cap jantan..derm!!

onie said...

laki hisap rokok pondan,sekian~

si ngokngek said...

@onie:woish jgn sekejam tuh..haha