hope NOVEMBER

hello,peeps..
sebelum terlamabat aku nak ucap happy november..hehe
tak tau kenapa lain mcam ja bulan NOVEMBER erk..penuh timeline "eh i hear november"..haha peliks nila masa november boleh bercakap..

whateever,janji november memang bulan teristimewa buat mak ayah aku tau& i hopes for me too..
1/11/11<-----cantik ja tarikh,jom kawen..haha(sewel kah)
cantik kan,okey sampai 11.55 nie ja..sapa nak kawen kena ketuk rumah tok kadi malam nie gak..hehe

ignore about that,what you hope for november??aku..?
  • hopes for my result,i mean my paper..haha..harap2 examiner yang check paper aku boleh bertahan dengan tulisan aku..haha nak tau tak dalam satu kelas walaupun aku girls..walauapa terjadi konfem akan ada ayat cintan:baiki tulisan anda"...takda bintang2 macam tadika dah..haha

  • aku harap bulan nie akan mematangkan aku..eh??asal pulak selama nie aku tak matang ka..haha..tak ah,bulan nie,bulan kelahiran aku tau!!(semua kena wish kasi hadiah),haha..patutlah semenjak dua menjak nie aku rasa garisan kedutan..oh!!tidak..kehkehkeh..
  •  and lastly,aku harap ALLAH beri aku kekuatan,yeah!!,lindungi aku..aku takut tak bertahan..nobody perfect..aku takut kalau aku tak tahan lagi..dh tiga tahun aku bertahan untuk kawan..and..i do not know sampai bila friend will be..(it girls and girls no boy okeh)..

so what your hopes!!..sapa nov-birth..HAPPY BIRTHDAY yaa..be strong through this world..haha
eh dh taklama nak raya haji..duit raya ada tak

14 comments:

Salwa said...

Goodluck for your paper ;). I kena present paper hujung bulan ni. Hopefully dapat present dengan baik.

faizal mohd said...

gudluck for your paper.

then. happy besday in advance. :)

SoLy SoLicious said...

wlau ape dugaanNya,be Strong kay!!

Epal Hijau said...

semoga hope november nie tercapai :) heee

RinsyaRyc said...

<---tunggu 14. 04. 2014 <----bakal berkahwin. egegege
konon~

happy bcaming bday.. gudluck for ure paper, smoga jafi lebih tabah~

ikhlas... ^,^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

eh dah nak raya haji ker???
biler....adeh x der rasa nk raya ponggg :(

KAMIHIDUP said...

InsyaAllah, amin. :)

si ngokngek said...

@salwa:insyaalah,do the best sis..~~ganbette

si ngokngek said...

@faizal mohd:haha..thanks..jgn buat aku tua..:)

si ngokngek said...

@soly solicious:okay!!yeh!!mesti kuat..haha

si ngokngek said...

@epalhijau:yaeh!!harap2 gitu...haha

si ngokngek said...

@ha!!..nk kawen,asal kad jemputan tak sampai..hahaha

thanks yo!!..hehee

si ngokngek said...

@lady ayu:haha,tue lah..tak lama lg ja..eh dh mmg duk jepang cam na nak rasa..haha

si ngokngek said...

@KamiHidup:haha..amin..moga-moga yaa