jiwang jap

setiap pertemuan pasti ada perpisahan,lepas perpisahan mesti ada satu pertemuan..life is cycle
tipu lah kalau orang cakap tak pernah berpisah,even kita dekat dunia nie pun akan berpisah dari dunia ke alam ghaib(barzakh)..apatah lagi orang bercinta kan...ish
bab cinta-cinta nie best..aku suka dengar kengkawan aku cerita pasal boyfriend..macam satu output untuk aku..
pernah dengar tak satu quotes nih 
"if you love something,let it go.if it comes back to you..it's yours foreever.if it doesn't,then.it was never meant to be"

yeah!! lepas nie mesti ramai "hentam" aku..blah lar hang tak pernah rasa sakit,boleh lar cakap let it go,let it go.. fine!!..okeh relax,relax sob3~~ yer..jgn buat demontrasi besar-besaran pulak...
kalau hangpa tak percaya quotes atas tue certry tengok video kat bawah tuh....

maybe tue kartun ending last life still foreever kan and kartun tue bukan alam nyata...tapi the story is same..walau apa terjadi kita akan jumpa jodoh kita.

entry sini aku cuma nak cakap tak payah lar nak nangis-nangis lagi..STOP!!..
setiap orang ada jodoh~~ALLAH dah tetapkan pun..mungkin orang yang kita nangis-nangis tue bukan untukkita dan ada yang lebih baik yang ALLAH dah tetapkan...

video nie source from:YOUTUBE..

6 comments:

adwafarahin said...

klu allah dah tentukan dia untuk kita pisah berapa ribu kali pon die ttp dgn kita jugak :)

kim heeruul said...

pandai jage hubungan,insyallah kekal..

si ngokngek said...

@adwafarahin:yaa!!BETOL2..HAHA

si ngokngek said...

@kim hee-rul:betol jugak..tetapi macam mana pun semua ketentuan terletak ditangan-Nya

MISS COFFEE said...

cinta itu buta..
tu yang teraba-raba~~
hahaha~~~

comment tak berasa...

si ngokngek said...

@mira blur..aiks macam lain ja bunyinya..gatai erk