kita bertemu lagi kan

 .assalamualaikum.


lama kan aku tak update blog,aku tau ramai yang rindu tapi tak mau ngaku,alolo ngaku ja lah..hahha(BAJET),lebih kurang tiga bulan jugak kan aku menghilang.dari sebelum puasa sampailah skrg dah habis pun bulan syawal,dari tak exam sampailah dah habis exam..aku rindu sgt tau nak menaip pasal raya,family day..tapi kastam rampas hak broadband aku..tapi sekarang dah lepas exam..i'm FREE,jgn jelous taw for candidates SPM,STPM (esuk ada MUET erk,speaking betol2 taw cofee).

yeay!! skrg bagai holiday buat aku,tapi rasa macam pelik bila 2 hari nie tak dengar dah bebelan mak aku yang manis tue,ish rindu pulak rasanya..skrg kalau usung laptop depan mata dengan broadband nie takda dah jelingan manja tue..kalau kat sekolah pulak takda dah masa-masa terkejar-kejar dari library nak pergi kelas..lepas nie dah tak rasa lar peluh2 meleles kat dahi nie tunggu bas pukal 2 lebih..hahaa
-manusia nie memang peliks-

btw,thanks yang sudi follow blog aku yang berserabut nih,sorry!! aku memang macam nie sampai kadang2 macam tak betol ada jugak-astagfirullahhalazim..ish(teruk bebenor)

4 comments:

shiema sufian said...

comel je semua :D

si ngokngek said...

@shiema suffian..hahaha jgn lah malu nih!!..ngee~~

Chachos Cheezy Wedges said...

skrg cuti drpd ape ekk?? hahaha

si ngokngek said...

@chachos cheezy wedges:cuti dari baca buku...hahhaha