MAGIC..

MAGIC..
magic yang di maksudkan bukan colour magic,adui samdolnya hai..cer guna google translate "MAGIC" maksudnya sihir..woish tak sampai hati aih nak main sihir-sihir orang,syirik tue..tak baik untuk kesihatan..hee~~
skrg aku nak buat magic yang dimaksudkan dalam bahasa kita..silap mata..
nak tgk tak???,
cayalah konfem terpegun lah..HAHA~~
selalunya MAGIC kad terup ja kan nie amazing taw..
magic tin TONGGEK..fuyoo..versetile betoi

jeng-jeng-jeng




































nie lah kerjanya bila dah "cemuih" tahap dewa dewi rock sagala bagai dah..pleasee
bagi satu benda nak buat aku nak termuntah main edit picture..sampai muka jadi hantu..
(hambekkau)

10 comments:

shiema sufian said...

macam macam boleh -.-'

IFA Athirah said...

kreatif2!!!

YANA YONET said...

pandainya buat magic, ajar! ^__^

si ngokngek said...

@shiema suffian:hahaha..macam2 ada..gaggaga

si ngokngek said...

@ifa athirah:hahaha first time orang puji KREATIF...heee

si ngokngek said...

@yana Yonet:perli ka???cepuk kang

Kartini said...

huahah ye tak ye ni :P

si ngokngek said...

@kartini:ya larh..hhahaha

LittleGurl said...

betol ke tipu tu? haha!

si ngokngek said...

@little gurl:terus-terang..terang2 nih..tipu ja..hahhaha