legasi kim-hyun-joong yang gegedikx..

ENTRY HEBAT(jgn muntah hijau disini)
dia nih ex-boyfriend aku jek
hye..
sapa tak kenal mamat yang aku tempek nih..(sila menguap sekarang)..haha
sebab entry nie aku nak cerita pasal mamat nih..nak tahu tak dia nih sapa..dia nie lar ex-boyfriend aku..jiran sebelah ja pun..hee.
aku ingat lagi masa aku kecik-kecik,K-POP nih tak da lar sebesar legasinya macam sekarang...kalau sekarang nak tahu,asal naik bas jek..mesti kakak-2 yang bawak fail tempek-2 muka mamat cegini..haish hensem gak tapi,lama2 tengok muak pun ada gak (kurang ajarnya kau)

tiba-2 rasa nak introduce ex-boyfriend aku..
Name: Kim Hyun Joong(kawan aku panggil KHJ,dulu-2 aku panggil bb jek)
Chinese Name: ้‡‘่ดค้‡
Nickname: Sexy Boy
Birthdate: June 6th, 1986
Birthplace: Seoul, South Korea
Blood type: B
Height: 180 cm
Weight: 68 kg
Star sign: Gemini
Education: Hanyang Industrial High School, Kyonggi University
Profession: Actor, singer
Talents: Playing the guitar, piano, drums, and dancing (dia lar ajar aku main drum)...hahaha,tipu jek
Hobbies or Interests: Swimming, Health, Basketball, and Soccer

dia break dengan aku sebab..dia main-2 kan kiss aku dalam playfull kiss(eh bila masa aku gadaikan first kiss nih,gila apa)..
for KHJ walaupon awak mengaku awak stupid depan khalayak ramai..but i'm sorry..saya dah tak dapat terima awak balik KHJ!!..thanks for love you give me(bila masa mamat nih pandai cakap omputih)..
lepas aku break dengan KHJ..lama jugak aku tak dengar khabar angin tentang si dia..
dan tetiba hari nie kawan aku inform..
KHJ dah jadi gila..tiba-tiba lelaki macho bertukar gedik..(maybe sebab aku kowt,BAJET!!)
sapa tak percaya sila tengok video bawah nih....hahahaha

nie lagu terbaru KHJ & fans KHJ sila janganbuat demontrasi provokasi besar-besaran..aku malu..kahkahkah..(gila punya budak)

mood:tension dengar kengkawan cerita pasal boyfriend.
        (aku pun ada,tapi break sbb nak study lah)..ngeee
        sorry petang nih tetiba gedik..BAJET...grrr

8 comments:

aimie amalina said...

hehehe
adik sy sangat obses dgn laki ni
hahahahaha

kim heeruul said...

lagu baru dia menang dekat music bank..=)

MISS COFFEE said...

tak rasa nak muntah pun..
tapi rasa nak berak plak....hahaha

si ngokngek said...

@aimie amalina:ya!!macam kawan saya gak..hahahah

si ngokngek said...

@kim hee-rul:patutlah kemain lg budak tuh publish kat fb

si ngokngek said...

@@miss coffee:nah!!bermasaalah lah..

u.m.i.e said...

minta gak kat dia nie :)

si ngokngek said...

@u.m.i.e:hahahaa