pesanan ikhlas dari MATLUTFI90

source:FACEBOOK
CURI GITAR HARAM
CURI HATI TAKPA

dia mmg dah mencuri hati gadis youtube rasanya..
hots lagi dia dari BRAD PITT..haha <---kang angelina saman aku pulak
matlutfi90..sapa kenal??
dia youtubers yang paling HOTS kot selain anwar hadi,actually lepas aku bukak channel dia,adik aku dok reply-reply video dia,haiyaa kacau orang datim kt fb...betoi
haha,tipu kowt kalau ada yang tak kenal..boleh kata pakcik nie dah boleh layak awards yasmin ahmad kowt,berlakon sorang diri depan webcam ja..
paling bangga cakap KEDAH,hee tak boleh blah
aku pun tak reti tahap dia cakap,koading dalam huh!!


p/s:apahal update pasal pakcik nie,tak hensem pun kan..haha

75 comments:

Syira Rara said...

mamat ni awesome!!..hai..saya baru je follow blog awak..n klau sudi jemguk2la blog sy dan follow yea..blh share cerita(^_^)

kura said...

matlutfiiii...... ohsemmm!

Tasha said...

ade fb matlutfi ke?pehh

pic tu kiut~~~~

nak tau dpt mn! hehe

Ash Kyouhei said...

matluthfi tak dek sebarang fb , or whatever . dia ada youtube je :)

Ya Allah , Ya Allah , Ya Allah . suka dia sangat . hehe . serius minat giler kat dia :)

Zana said...

Ofcoz kenal ! Boleh taghan jugak lah mamat nie muehehehehe

umie naziera said...

matlutfi besthh

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

awww ♥ matluthfi

Finaz Jaafar said...

dia ni takla hensem sgt tapi stail dia tu yg buat org suka..hik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

retis utube lagi fofuler ni
curlasttt

Asrul "iLham" Sany said...

ni lu ke? :D

retisss

Paris Lipton said...

aduyai ramai dh cuba rampa pakwe kita! kekeke

cik mun said...

matlufti...love him so much..hehehe..mun ske tgk video die..byk moral

aiEz said...

penyampaian dia berkesan,secara santai dan ada unsur humor...tu yg orang suka tu,hee..

Teenager Housemaid said...

hehe dia best!

FULL STOP said...

comelnya dia..

ghost writer said...

lagi satu dia tak pernah nafikan yang dalam youtube tuh dia,tak macam Anwar yang asyik nafikan bukan dia dalam video kontroversi tuh..haha!

ghost writer said...

ouh mamat nih lar yang ada masa puisi petang kat taman tasik shah alam hari tuh..haha.cemana aku leh tak kenal.

kajaharuna said...

tak minat dia pun... :)

haikal blank said...

harhar gua suka point yang dia selalu bwak dalam video dia.

ehem.

Hanamiko Sakura said...

suke matluthfi... vlogger lain xsuke la... dah tertarik ngn matluthfi jew...

mr.syazwan said...

sy lg hensem kan?

hahahaha

=_=

aimie amalina said...

hehehee
pakat dok post yg ni belaka skrg
hehehe
besh3!

pisau belati said...

Pembunuh Tanpa Bayang :

senyum saja.... =)

Hanie_Dew said...

Pacik ni sgt la hensem dan kiut.

Ko join la kontea taknak tu.register nuffnang kejap je pown.

alexa yussida said...

die kelakar n bijak :)

Jue said...

Eh ni ex bf kpd kwn kpd kwn kpd kwn aku dulu *tetiba* hahaha

Aku suke giler weh nengok smua video yg dia post

Waqheh said...

salam...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

banyak n3 pasal matlutfi ni

Nur Lavender said...

die dok blajaq luaq negara pon xlupa lg ckp kedah nun....baguih sngguh dia ni...:)

E F F pon boley said...

saye minat dia hoi!

say to easy=) said...

nak aku kirim salam hang kat dia tak?*wink2

♥ nitnot said...

HAHA , aku ada satu folder video mamat kedahh nih . suka dia wehhh . D:

si ngokngek said...

@syira:heee..oke dh follow jugak

si ngokngek said...

@kura:haha

si ngokngek said...

@tasya:bukan account personal lah,dpt dr page kt facebook jek..hee

si ngokngek said...

@asy:ha'a..nie pun dr page fans dia ja..hee

si ngokngek said...

@zana:aceceh,peminat erk..haah

si ngokngek said...

@umie:biasa ja lar..haha

si ngokngek said...

@sharifah:heee..

si ngokngek said...

@finaz:yey mmg tak hensem pon,haha..
stail,erk biasa ja..

si ngokngek said...

@lady:haha,femes amous

si ngokngek said...

@asrul:haha

si ngokngek said...

@paris:eh taknak lar rampas,ambik lar..tak minat pun..haha

si ngokngek said...

@mun:haha,boleh lar tahan mcm,rokok dan kopiah tue..hee

si ngokngek said...

@aiez:haha,hang terpikat gak ka??hee

si ngokngek said...

@teenager:aceceh

si ngokngek said...

@full:amboi,amboi..haha

si ngokngek said...

@ghost:wah,jumpa dia ka..phewits..rugilar pulak hang..hee

si ngokngek said...

@kaja:oke,boleh geng tak..hee

si ngokngek said...

@haikal:haha,apa maksud setiap video..hee

si ngokngek said...

@sakura:amboi,marah anwaq hadi..heee

si ngokngek said...

@wan:err,*pengsab..haha

si ngokngek said...

@aimie:haha,mcm adat pulak ea..hee

si ngokngek said...

@pisau:heee:D

si ngokngek said...

@hanie:sebenarnya aku tak reti nk register camna..haha

si ngokngek said...

alexa:haha,joke yg dia buat boleh terima kan..hee

si ngokngek said...

@jue:haha,tetiba pulak ea..hee

si ngokngek said...

@waqheh:waalaikummussalam..:)

si ngokngek said...

@lady:haha,biasalar

si ngokngek said...

@lady:ha'a..bangga ceq jd orang kedah..huih

si ngokngek said...

@EFF:marah makwe hang..haha

si ngokngek said...

@say:eleh tak payah rumah aku dekat dh dgn koading tuh..haha

si ngokngek said...

@nitnot:baik betol ada fans camnie..heee

Cik Orkid said...

hei hei. encem ape. miahaha :P

hani said...

aku penah gigih donlod video si matluthfi ni dgn anwar hadi sampai bband exceed usage dia.haha.. semangat!

Rara. said...

pasai matlutfi, cheq bangga jadi orang kedah ;)

SYAFIQAHSALEH said...

comel je dia :D

semutsengal said...

kipas susah mati lah tuuu.

ascil.punye.lah said...

ehemmm matluthfi curi hati aku.lalalalala.

si ngokngek said...

@cik orkid:eaa kerr,biasa ja..hee

si ngokngek said...

@hani:fuyoo..nie boleh buat bini matlutfi..hikhok~~

si ngokngek said...

@rara:ceq pon..wehaa

si ngokngek said...

@semut:erk??

si ngokngek said...

@ascil:ewah..heee

.diannorhayati. said...

comel la die :p hihi