Wordless Wednesday#7

38 comments:

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

apakah ? HAHA . ade ke org macamnie ?

http://iniciteaxoe.blogspot.com/2011/12/ww5-pertempuran-dua-pihak.html

Aqiim said...

hahaha
mcam perli aku ja..
ok aku terasa..
HAHAHA

Saddila said...

Terasa . sentap mak nak .

Hanie_Dew said...

no i'm not been on the computer all day. hihihi..so tak de option nak jawb. tekan button merh kat mesej box tu.

Jue said...

Hahaha itu kalau computer ley cko. Sesuai utk mereka yg 24/7 lyn game chatting fb twitter hahaha

Zana said...

Tak pernah kuar pon cmginie ? hahaha plik jehh

umie naziera said...

adoii terasa gilerr

E F F said...

hahahah! damn!

Cik Bhulat said...

friends xde, keje la, sibuk dengan laki la, sibuk dengan anak la, belum smester break la, sbb tu every day i hadap u je mr.lappy =]

AmirFX said...

5 jam jer depan PC.. Yang selebihnya dengan keluarga.. :D

Päk Läng said...

hihi

Asrul "iLham" Sany said...

gua kekadang malas nk hang out ngan member2 semua mulut laser baek gua jejalan ngan mak gua je hahaha

p/s : gua pun terkejut mak gua bg beruang seekor, cam pakat2 lak ngan kesayangan gua nak beli beruang2 ni :D

Azizah Alwi said...

haahaa.Untuk org hidup forever alone macam kita ni tiada apa yang lebih best duduk menghadap komputerkan.I guess umat-umat yang selalu online ni pun sbnrnya foreveralone gitu?

penjajah minda said...

haha nasib aku tak macam tue.

Cikpuan rara said...

hahahaha sgt terbaek!

aimie amalina said...

heeee
mang ade eh?
kekekeke

MZ said...

hehehe, terasa pula =.=`

si ngokngek said...

@Sharifah:hee,tuan empunya badan lerr

si ngokngek said...

@aqim:sama-sama jom merasa..hee

si ngokngek said...

@saddila:jgn menyentap mak,nnti sakit jantung..:)

si ngokngek said...

@hanie:haha,baik lar awk nih..huaa

si ngokngek said...

@jue:ha'a mcm tuan empunya blog..wehaa

si ngokngek said...

@zana:nie sja buat gempak aja..hee

si ngokngek said...

@umie:ha'a bagus terasa..ewah..sama-2 merasa..hee

si ngokngek said...

@EFF:apa gelak-2,p bca buku nuh..hee

si ngokngek said...

@cik bhulat:lappy cemuih tgk muka kita tak erk??haaa

si ngokngek said...

@amir:ya ke 5 jam..haha

si ngokngek said...

@pak lang:)

si ngokngek said...

@aslan:wah~~anak mak..jeles tau tak tgk beruang tue..hee

si ngokngek said...

@azizah:mmg pun,dr menyepi,duk sorang..takut sasau sbb tue ngadap lappy ja..hee

si ngokngek said...

@penjajah minda:hang kerja kot..best lar ada benda nk buat..

si ngokngek said...

@cikpuan:mmg baek,kasi terbakorr

si ngokngek said...

@aimie:prolok ja nie..hee

si ngokngek said...

@MZ:haha

dill said...

hahaha! hadoi..

dill.

hani said...

dush dush dush dush!!!
hohoho..

nitnot said...

gila duh awat maju no comp hang tuh ? HAHAH ;p

Schajar McFlurry said...

hehe... kene keluar banyak nie.. tapi exam nk dekat dah... dok umah je larh..