SUSAHNYA

Aku : weh apasal tidur awal??macam takda life ja cuti weh,CUTI!!
Sis   : Aku letih...
Aku :Asal letih pulak
Sis   :Awat ada masaalah ka klau aku tidur awal
Aku :#$%!@#%^

aiyakkk,you see bertapa EMO nya makcik nie,tapi malam nie bukan seperti hari-hari biasa,sebab malam nie malam jumaat...huarghhh.
oke-oke,sebenarnya petang tadi ada problem mengakibatkan hentak segala jantung lara hati bagai...maybe effect sampai ke malam..last-2 aku juga yang kena.


atau memang harinie HARI EMO SEDUNIA,aku pun tak pasti..
time sekolah pun macam tue,tetiba kawan aku nangis..
aku memang BENCI kawan aku nangis,sebab aku rasa sia-sia
buang air mata pada benda yang tak patut
tahular airmata korang banyak sebab letak eyemore(mata segar) lepas pakai contact lens..erk
aku pun perempuan jugak, atau belum cukup perempuan,
eh kamon lah dah 16 tahun kot,cukup AYU,HAHA

eeeee geram tau!!!

harinie baru rasa YA ALLAH ,
SUSAHNYA nak faham perasaan perempuan
SUSAHNYA nak redakan tangisan perempuan
SUSAHNYA nak hilang resah perempuan
semuanya SUSAH
dan aku rasa menyusahkan betol perempuan nie,EH!! HAHA lawak jewww
dan nak faham perempuan lagi susah dari belajar ADDMATH,sampai aku sendiri tak terfaham
when you're learned ADDMATH you can know the beauty of MATH
so when you're learned about GIRLS you can know the beauty of GIRLS...cantiknya i

wahai kaum ADAM bersabar lah,semaksima yang boleh,
dan GIRLS-GIRLS out there banggalah dengan kecantikan anda,ceit!!!
(kecantikan tanpa make-up oke)



macam sasau ja entry nih;eh aku ada kutuk kaum sendiri kerrr,err..BYE ciao

14 comments:

si robot comel said...

normal lah perempuan macam tu,hehe

Aqiim said...

kenapa kau emo sangat nie -__-"

CekbOlat-bOlat said...

PMS ! yeahh.. itu la jwpan yg tepat.. hahah

Hanie Dew said...

ko kata orng emo. aku rasa ko yang ter-emo ni.hahaha..
well, girls. hati mmg sensitif. makhluk yang dibenarkan menangis tanpa sebab.

Hanie Dew said...

dah lelaki dan pompuan dalam pix tu hensem dan lawa. =p

♥e'in♥ said...

perempuan kan mmg sensitif.. :)

S H I T E Q said...

susahkan jadi pompuan. selalu bermain dgn perasaan. cewahss! ;PPP

Mr. Doctor said...

Hai.. pompuan2... buat ja mcm org laki... Kalau emo2 terus masuk tido... Kan senang... Kuang3...

~Nana BamBam~ said...

hati pempuan nie lembut, soft..paham2 jelah..huhu

L said...

aku sokong nana.. huhu.. selembut sutera.. huuu

jom renung2 sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

reenapple said...

emo tak la sangat...

tertanya3 kau ni lelaki ke perempuan?=P

ghost writer said...

waaaa..aku pun nak nangis bila tau kau masih 16 tahun..

Liyana Zahim said...

Aku igt kau PEREMPUAN.. Cis~

fakhri khairi said...

kau perempuan ke laki ni? suka buat aku tertanya2 -.-