AWAK.....

Kepada awak yang pakai beg coklat dan hijau :)


Assalamualaikum awak,
First sekali saya nk ucap HAI,kita tak pernah bersapa kan,kali pertama kita jumpa atas tangga.Awak cakap"Excuse me"Sorrylah saya ganggu jalan awak,masa tue sibuk gossip dengan kawan..seriusly kita tak pernah kenal,dan saya pun tak tahu nama awak apa..Saya dapat tahu nama awak dari kawan saya,nama awak *ehemhem..dia cakap awak pandai,saya tak tahu pulak.Awak budak baru kan,teringin jugak jumpa awak sekali lagi,tapi...tak bertembung pun kan,yang saya nampak beg coklat awak ja...

Kali kedua saya nampak awak kat library,first time tgk muka awak,awak buat discussion dengan kawan awak erk..Owh,masa tue baru saya tau class awak,awak duduk depan hujung sekali kan..Haritue first saya pergi library lepas habis cuti,kalau saya tahu awak lepak kat library,seminggu sebelum tue konfom saya dah pergi..Esoknya saya nampak awak lagi,masa saya dengar pintu library terbuka,saya tahu mesti awak,dan gerangannya yes!!betol.*tersenyum sendiri

Awak..
Kelmarin saya pergi library lagi tapi kenapa saya jumpa kawan awak ja,awak takda pun..
Awak harinie saya pergi kelas awak,teman kawan saya jumpa classmates tahun lepas,tapi tempat awak tue orang lain dah duduk.Awak,awak pergi mana,kenapa awak hilang saya suka tengok awak dari jauh,saya suka tengok awak buat homework kat library,saya suka tgk awak turun dari tangga.Kali terakhir saya nampak awak tunggu parents awak,awak guna beg hijau kali tue,sambil tunggu bas saya tengok awak..Nasiblah bas tak tinggal.Saya tahu result awak elok,Awak dah pergi ka??Awak kenapa tak muncul and say GOODBYE..saya teringin dengar suara awak..AWAK ...

wait for you,
saya




to my friend :Anis,Korn,Syazrill,Aina,Emy,Farhana,Shuhaila,Arina,Wani, dan lain-2
                       hopefully when you left me here,u miss me..ahaks

:mcm dah lama tak update:

51 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

haha lawak ada sedih pun ada. wish u can hear his gdbye

AwieKashi said...

chill lah =)

reenapple said...

oh.. yaa.. awak jaga diri juga.. =)

CekbOlat-bOlat said...

err?? ni kes buang anak ke? heheh..
lek laa beb

si robot comel said...

dah pandai ber'awak2' dah eh,hehe.

chill beb,wa baca dah sebak ni

Ismail Fitry said...

Kau jadi secret admire ke?

Asrul "iLham" Sany said...

kenapa awak tak tegur die awal2? :D

hanaahmad said...

awak, lepas ni kalau awak terserempak dengan 'awak' tu lagi, awak tegurlah dia, untung2 dapat berkawan, nanti-nanti takdelah awak menanggung rindu. ye awak? ;p

Encik Fikhri said...

awak,kalau awak nak tahu,saya dah pindah sekolah. tapi saya slalu stalk blog awak.awak tak tahu..hak3


ni cerita sebenar ke cerita tipu ni?nak sedih ni..cepat cakap..kalo cerita betul aku nak sedih ni..

syafiqakarim said...

ada jodoh ada la.haha.

ok.sedih plis -.-

anis madu said...

HAI AWAK...

OKBAI.

haha.

onie said...

okay beb,add dah fb kau :)

zuk zuhaiza said...

wahh. suit suit giler. secret admirer la nie kire kire eheee

ghost writer said...

ushar dari jauh pun dah kira puas hati ye dak.. :)

Cik TeN10 said...

secret admirer ???

Cik TeN10 said...

psssttt.. ko dok bayangkan aku tengah menggigil ke taip entry ? haha kelakar la pulak.. ada heater la wehh.. kl tak dh lama dh aku mati kesejukan

Mohd Izzar said...

patot kah aku bersedih??? ahha

si ngokngek said...

@samdol:sampai hatikan gelak,ceit!!
yaya!!teringin nk cakap dgn dia..HAHA

si ngokngek said...

ofcourse,mesti jaga keayuaanku..HAHA

si ngokngek said...

okey,okey,sentiasa menjaga hati saya..HAHA

si ngokngek said...

heh,tak lah nie kes ribut awan nano..hee

si ngokngek said...

hee,akan nk baiki bm aku,sebak dari ombak rindu ka..HAHA

si ngokngek said...

bukan lah,nie namanya teropong zubir..hehehe

si ngokngek said...

saya err,malu..segan sebenarnya..hee

si ngokngek said...

bukan nk kawan dgn dia lah,tak mau tak mau..haha

mna ada tanggung rindu,haip fikir benda lain dh lar nie

si ngokngek said...

awak,hmmmjgn tipu saya boleh..HAHA

betol lah,takyah nk sedih sgt..hish

si ngokngek said...

advanced sampai jodoh,err

sedih??haha,hilang hensem hang

si ngokngek said...

hai awak,HAHA~~

si ngokngek said...

haha,yeah!!awek cun add :)

si ngokngek said...

sweet like candy,ahaks
HEE,errr

si ngokngek said...

yeah!!tgk dr jauh,its like not love..hee

si ngokngek said...

tak,tak..sekodeng skit ja..wehaa

si ngokngek said...

@CikTen10:mna tau,kot-2 lar terketaq,hee

@Mohd Izzar:takyah lar buat sedih aku pangg kang..err

dill said...

awak, kesiankanlah kawan saye ni. seperti kesepian rupenye.

sekian.

dill.

Cik Yatt said...

wahhhhhh...ngah usya sape nie?? hee

syahirooAhmad said...

Hohohoho..ikhlas sgt.. i like..

Aqiim said...

awak, maaflah, saya dah pindah..
saya pun suka dekat awak sebenarnya.. :)





*sweetnya aku.. hahaha

si ngokngek said...

mna ada kesepian lah,tapaq kang..HAHA

xila riston said...

awak, sy xtau samada penah komen ke x entry ni ><
slmt ptg awk :)

El-Janna said...

pewitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Tasha said...

kemain sweet~~~

hehe.

onie said...

yola tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :P

Hanamiko Sakura said...

entah2 jodoh awak... awak minat dia??? saya doakan moga2 dia jodoh awak... hehe

nitnot said...

alolololooo jangan ler sedihhh.

*sakit hati kan tahan rasa suka kat orang tapi orang tuh tak tahu? hm.

Eh aceterai search dia kat FB. kehkehkeh

Peah Glemer said...

amboihhh si ngok ngek nih :)

cik Kartun said...

ingatkan surat utk CK tadi :D
pape p0n salam kenal yew ;)

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!


ui.. nak menggatal na...

Liyana Zahim said...

Boih.. Kemaing lagi ko... Ahahahaha~

Bidadari Syurga said...

aduh.... dia tak kenal awak mcmana dia nak cakap babai... kalau dia kenal awak n cakap babai awak nangis tak? manalah tahu ada jodoh jumpa lagi ok? senyum siki :)

littledolphin said...

stalker! haha

tidak mengapa kawan.pasti nanti kawan akan bertemu dengannya lagi sekiranya ada jodoh.insyaallah. :)

Asyiqin Haulisah said...

awak awak, jgn sedih sedih ye. dia ada tu dgn dunia dia. carilah dia. :)