Bowling jom!!!!

atiqah jap lagi makan nasi dgn paprik tue,mak nak pergi datim ngan ayah..
baiklah,*sambil gesek taik mata

 Hai,Happy weekend!
dah mula cuti seminggu nih!hangpa buat pa??
dating jumpa bf/gf,shopping,layan movie,study group atau foreeveralone layan movie kt youtube ja..haha
aku ingat nk layan youtube,tapi line macam kura-kura sasau ja, so better update blog sambil tayang-tayang gambar..hikhik

belum mula lagi


muka ja eksaited,bola semua masuk longkang...rawrr

 
budak-budak junior

totally Alhamdullilah takda yang masuk longkang bersama..event kali nie kawan aku yang organized join dengan budak junior..so kalau baru nk plan bosan-bosan pergi lar main bowling,badminton & etc dari asyik pegang tangan pakwe/makwe ye dak?hikhik

p/s:aku bagi 9/10 lagi satu marks sbb tak boleh makan banyak perut meragam..hampeh betoi

34 comments:

anis madu said...

ajar aku main boling pelisssssss.. haha

Aqiim said...

untunglahhhhh cuti seminggu!
grrrr hahaha


*jeles

si robot comel said...

wah wah berjimba ramba pulak dia ni eh,grr

lieynanilaz said...

sesekali berjimba-jimba memang best...

ekabukanmakcikkau. said...

oh akulah tu foreveralone layan youtube je. menyampah takpun layan kelas tuisyen . comel kan begitu?

syafiqakarim said...

aku dah cuti 3 bln ni,
dah bosannnn

CekbOlat-bOlat said...

tadah tgn mnta sdekah ye dik? agagagaa

best-best-best main bowling!

AmirFX said...

Lama gak dah tak men bowling nie... :D

Liyana Zahim said...

Oit.. Karok la baru layan.. Kite mengamy search dlm blik karokey wohhooww hohooooooooo oyeyeh!

Cik Orkid said...

Cehhh tu dia. Hahaks

myra azraff said...

bace doa cam buat nasyid..koh koh..XD

Jue said...

len kali nak ikut! #tetibe hahaha
lama doe aku x p membowling
haih~

miss no right said...

aku tak reti main bowling. tsk.

lisa said...

saya main bowling selalu masuk longkang. k pernah sekali je kot strike. sedihhh (T_T)v

c'axoera ヅ said...

hamboy senonotnyerrrrr

cIk JanNah said...

mak ayah ge dating. kamu dating juga dgn kawan2 kan kannn
heee:P

salam singgah:)

semutsengal said...

mohon buat tutorial baling bola kelongkang plissss !!



kahkahkahkah !

syira rahim said...

peerrggghhh ! rindu main boling.

xila riston said...

dh lama xmain bowling...errr

Teenager Housemaid said...

dah lama tak main bowling huhuhuhu

H.S said...

masuk longkang ke apa ke,siapa kisah?asal enjoy! hahaha

budak penjara said...

cuti sekolah dh nak abis..arghhh

Hanie Dew said...

sok start sekolah,kelas dan keje..aarrrgghh..

ala..masuk longkang itu legend..kaann...

missSenget said...

nasib baik bole yg masuk longkang..kalo ko yg masuk longkang, mesti ko xmasukkan story main bwoling ni kan..?

=P

EZAN IDMA said...

jom lawn boling. err sbnrnya kite tak terer hahha

ghost writer said...

papan markah dalam gambar tuh aku ingat macam kat airport lak. hihi.

deno said...

da lama tak main bowling

hanaahmad said...

hujung minggu? aku kerja. hihihi. syoklah boling!

nitnot said...

hahaha masuk longkang tu skill nama nya. kahkah

reenapple said...

ahahahaha...lama dah tak main boling.Ak sekarang jarang nak bersosial.. kekeke

say to easy=) said...

Jom boling!

onie said...

kau reti ke main boling?lalalalala :P

adwafarahin said...

lama dah aku x p men bowling..rinduuu!! T_T

syahirooAhmad said...

kalau free jom kita layan bowling lagi.. aku dah gian nak baling ke lane orang lain..^^