pusing

society HERE

19 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

earth hour sabtu ni :D

syafiqakarim said...

akhir nya kau update.
excited ni.jeng jeng jenggg

~Sweet Honesty~ said...

earth hour..kipas boleh pasang x??

Encik Fikhri said...

entahnye..lame gile nk update..tapi ape yang ko updatekan ni??haha

Encik Fikhri said...

entahnye..lame gile nk update..tapi ape yang ko updatekan ni??haha

Encik Fikhri said...

entahnye..lame gile nk update..tapi ape yang ko updatekan ni??haha

haikal blank said...

eh eh. dah terlepas dah earth hour? alasan. hahaha

Aien Alien said...

sabtu ni bergelap lah kita 1 jam, bergelap pada yang nak gelap jelah :p

Zakaria's daughter said...

pasang ekon bulehh takkkk.
haha

Aqiim said...

errr earth hour sabtu ni ke?
alaaaaa
hahaha

Hanis MY said...

bila eh earth hour ni?

chemay said...

earth hour earth hour.
:)

Noraim said...

tutup lampu tak semlm? hee.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bertahun tunggu nak update ngeeee

syakey said...

malam tu kalakatu banyak, so secara automatik mengsupport earth hour,tutup lampu. haha

ghost writer said...

rahang pipinya macam cameron diaz lar.

CekbOlat-bOlat said...

earth hour.. buat kau pening ?

o.O

syahirooAhmad said...

wowow. anak buah aku alert benda2 gini.

Pas magrib ingat nak tengok berita, tetiba dia ingatkan..
"kul 8.30 nnt off semua tau.. "
huhu..

Hanie Dew said...

Earth hour hari tu. Aku tgk hunger games.