Saya nak Tiket David Archuleta Percuma Dari Darkbatman

hello..hello..lepas dah sedih-sedih pasal aritue tue..arghhh tak mau fikir dah..forget the past,petang nie excited nak updated blod untuk join random giveaway pakcikbatman..hekhekhek
harinie tetiba pulak mood pakcik batman baik so dia nak bagi tiket David Archuleta yang berharga RM90 FREE NO CHARGE..haish baik lah..patut lah **** sayang..hikhikhik tp hanya seorang reader ja yang akan terpilih sapa yek..sama-sama mencuba..k

jap..jap korang kenal tak David Archuleta tue yang mana..bukan yang rambut kerinting tue okey!!,itu David Arumugam..nie kalau kawan aku panggil David ketot..hekhek (i'm sorry)..
David Archuleta yang cute tue..yang nyanyi lagu crush tue.kalau tak kenal lagi..tak tau larh nak buat camna..simpati ja kowt..

tiket tengah layang2~~cer tangkap
 Cara nak tangkap?
1. Buat entri ”Saya nak Tiket David Archuleta Percuma Dari Darkbatman”
2. Tag 3 orang rakan – rakan.
3. Tinggalkan link di ruangan komen entri ini.
4. Tarikh tutup adalah sampai esok saja untuk join random giveaway ini.



: Tag kepada 3orang kengkawan:

6 comments:

H.J said...

tak kenal pom sape david ni..aha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alahai tulisan gini sungguh susah nak baca wahai adek cantek...dah jenuh eja 2 4 kali ni...uwaaaa

si ngokngek said...

H.J:haish dah tempek muka pun tak kenal..kena pakai teropong gajah agaknya..kehkehkeh

si ngokngek said...

@lady ayu:okeh2 tukar sudaa~~..thanks ya bg taw..//hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hikhikhik tq dek sbb dah tukar
Ni better 10 kali ngeeee

si ngokngek said...

haha..thanks ya kak...ngee~~berkali-kali ganda kowt..senang skit baca..