Aktiviti Geng FiQra

Assalamualaikum|HI

hari nie,minggu nie,dekad nie seriusly busy,nak hadam semua buku-buku yang bertimbun tue rasa kerdil ja diri ini.huih,kekadang rasa tak adil pulak orang lain ada lagi masa nak bercinta bagai,aku punya masa macam tersepi-sepit d'celah-celah kertas akhirnya melayang.psssssstttttttttttt

aku join geng fiqra tapi banyaklar aktiviti yang aku skip,gathering pun tak pernah muncul..derhakanya aku,hee
kali nie serius aku join,kalau hangpa-hangpa,korang-korang blablablabla nak join come on lar
benda senang ja macam jawap soalan chemist

1) 7 orang yang awak paling sayang,siapa dan beritahu nama:
  • Ayah(azmi)
  • Emak(sakinah)
  • my Abang(Amin)
  • sister (Mira)
  • adik(Arif)
  • kawan (yatt,umie,iman,arifah/budak3ks dulu/budak geo skrg/GGL dulu)
  • awak (lupa lar nama dia)
2) 3 Negara yang diidam-idamkan untuk ke sana:
  • Italy
  • Egypt (tetiba teringat af'dal)
  • Holland
3)Apa prinsip hidup awak..beritahu satu ja prinsip:)
  •  Back to basic|what ever you do,mula dari bawah supaya tak terlalu membangga diatas|
 senang kan,jom lar join jadi member fiqra then join,last esok(29.4.12)
 bytheway goodluck to brothaa,sisterr yang nak exam,baca last minute pun bagus jugak!
 azza azza fighting,ganbettee

25 comments:

kura said...

italy? amboihh :0

si ngokngek said...

venice,nak?jumpa yuna..haha

Liyaa Mf said...

Dalam sebok2 study, becenta penting gak untuk carik jodoh. Cewwah! Haha.

Penah tgk Letters to Juliet? Sejak tgk cite tu, series teringin gila gak nak gi Italy. Rasa cam nak tulis surat utk Juliet gak je. Heheh :D

nur_za said...

aik..boleh pulak lupa nama awak tu yer..hehe

SAYA BUKAN SAMDOL said...

fiqra ni apa benda? haha

syafiqakarim said...

fiqra?
err.ok.

Niza Romli said...

macam penah dengar je geng fiqra ni..

xila riston said...

yay...jom pi holland!!

si robot comel said...

mcm best je

kajaharuna said...

saya nak pergi london.. hihihi B)

bunbun said...

exam lagi 4 weeks. jom lah study. HAHA

EZAN IDMA said...

Awak? siapakah? haha

onie said...

amboih anggggg,haha

hanaahmad said...

awak tu saya? eh. kbai.

MALIN said...

demand nohhh hahhaa

reenapple said...

ohooooo... good luck exam. Bila entah entry ini

Encik Atan said...

engko nk dtg egypt.roger aku,ade ade sini....

Yana Yoenas said...

fiqra.



mcm nama sorg kwn

Camy Alya said...

fiqra? em


*taktahu apa itu fiqra

Tempoyak said...

hemm hemm. fiqra ni name org? kan?

ABU said...

Good luck exam...:)

fyy mokhtar said...

uhuuuuuuuuuuu. samola. busy jugak ni. final nak dekat. sobs. tak payah bercinta :D single best ok!!

BENA said...

mak aihh . entry lame dah ni kan ? hehehe :)

Asyiqin Haulisah said...

study study study. good luck.

Bidadari Syurga said...

amboi... go go girl.. biar susah skang... nanti lagi 2-3 tahun boleh bercinta tnpa buku tahu... ;p