Raya Kita



Dikesempatan pengakhiran bulan ramadhan yang mulia ini dan syawal yang bakal menjelma,aku mohon maaf kepada semua yang mengenali aku walaupun hanya di muka laptop.sedar tak sedar macam kawan akrab.Mohon maaf atas carutan carutan diblog atau komen komen aku.dan buat yang merindui saya nun disana,selalu tanya kenapa tak update.sorry atas ke-sindrom-an bahasa,dua bulan kan tak update..HAHA

terima kasih jugak kpd peah yg kasi kad,tahun depan aku balas.tahun nie aku cari kad raya tak jumpa..haha*serius


Syawal disambut hari ahad katanya,
nafsu jahat alhamdulilah lega,
Mohon maaf saya meminta,
Duit raya jangan dilupa.

Salam Lebaran Maaf Zahir dan Batin

16 comments:

akem said...

fuiyooo macam retisss tuuuuu!
hahaha

selamat hari raya! :D

si robot comel said...

selamat hari raya ye, gua minta maaf sepanjang perkenalan kita * ayat skema

woihh kau kena kasi duit raya kat aku tau :D

Fel said...

Selamat hari raya! :)

Niza Romli said...

selamat hari raya :)

dill said...

kawanku,

selamat hari raya!

dill.

Dkna Abza said...

Singgah raya kat sini

Peah said...

haha mencik ahh, sayang ko :)

syafiqakarim said...

aku ingat blog ni da tak aktif
haha

selamat hari raya woi

syafiqakarim said...

buat kotak jerit baru la woi

Tem said...

mohon buat baru kotak jerit pekik kau. gua nak memekak kat mane cenggini. ihikss.

salam lebaran! yeay!

penjajah minda said...

silamat hali laya aidilfitli.=)

syakirah izwanie said...

Selamat Hari Raya :D

Maii said...

eh itu kau hehe
selamat hari raya :)

Wadi AR said...

dik, nanti tgk entri akak selaju yg mungkin

Iffah Afeefah said...

slamat hari raya ngek

eh ngek kah anda

Aien Alien said...

Selamat Hari Raya :)